martes, 10 de febrero de 2009

L'ascens d'O'Neill

La darrera jornada ens ha deixat una destitució, la del tècnic del Chelsea Felipe Scolari, i una notícia que venia mastegant-se de fa setmanes: l'Aston Villa és tercer i ara la feina serà dels dos gegants londinencs, l'Arsenal i el Chelsea, per derrocar un nou actor principal.

A la cursa pel liderat, mentrestant, el Manchester segueix abonat a la victòria mínima i sense reservar suplents va ser capaç de superar el mateix West Ham que fa una setmana havia aguantat l'empenta de l'Arsenal. L'italià Zola, que ha estat un dels millors jugadors de la Premier a la darrera dècada, ha muntat una defensa de ferro que li permetrà a l'equip guanyar posicions a la lliga però que va resultar insuficient contra una genialitat de Giggs.


La millora de l'Aston Villa es demostra en els sis jugadors que aporta l'equip a la llista de la selecció que demà dimecres s'enfronta a Espanya a Sevilla:
  • El migcentre Gareth Barry, que aprofitarà l'absència de Gerrard, lesionat, i que previsiblement estarà acompanyat de Carrick (United) i Lampard (Chelsea) en una medular de força, classe i arribada.
  • Luke Young, lateral que previsiblement començarà a la banqueta.
  • James Milner, migcampista que debutaria amb els pross després de dotzenes de partits amb la sub-21.
  • Ashley Young, un dels jugadors més en forma de la primera volta de la Premier, possiblement la millor arma que tindrà la selecció a Sevilla.
  • Gabriel Agbonlahor, el davanter centre, que ha recuperat recentment l'olfacte golejador i que, amb les dades a la mà, hauria d'ocupar el 9 davant Espanya.
  • Emile Heskey, el veterà i corpulent davanter, recuperat per als equips de nivell després d'uns anys de mediocritat.
Possiblement les baixes sorprenents siguin les absències de Carraguer, el central del Liverpool, i Lennon, l'extrem del Tottenham que, tot i no estar en la seva millor forma, segueix essent superior a l'atacant del West Ham Carlton Cole.

No hay comentarios:

Publicar un comentario