lunes, 23 de febrero de 2009

La prèvia dels octaus de la Champions

La jornada de la Premier en la vigília dels octaus de la Champions ens deixa ampliada la diferència en el liderat amb l'empat del Liverpool contra el Manchester City i la victòria dels red devils, el debut amb victòria de Hiddink a la banqueta del Chelsea contra el Villa i un nou empat de l'Arsenal, que ja porta tres jornades sense marcar.

Amb la lliga gairebé en poder del Manchester, Anglaterra mira Europa per tornar a ser la potència dominant. Hi haurà triple enfrontament italo-anglès i el Liverpool i el Madrid reviuran un duel clàssic de la Champions que es decidirà a Anfield. Aquest és el primer article d'una sèrie de dos a mode de prèvia dels quatre enfrontaments amb equips anglesos implicats.

Els duels de dimarts:

Inter de Milà - Manchester

Partit igualat entre els líders de les lligues italiana i anglesa. L'Inter de Milà, dominant a Itàlia però insignificant a Europa des de fa anys, espera que l'arribada de Mourinho li retorni el prestigi perdut eliminant un Manchester sòlid que s'ha recuperat d'un inici de temporada irregular. A San Siro segurament veurem un partit dens on les defenses provaran d'inutilitzar les formidables armes dels rivals.

Així, el Manchester es posarà el tratge d'obrer que li va donar bons rèdits l'any passat i confiarà en que alguna de les seves bales doni en el blanc. L'Inter, d'altra banda, està més obligat a atacar per tenir un resultat favorable de cara a la tornada a Old Trafford, i és previsible que Mourinho repeteixi la davantera de les darreres jornades amb Adriano i Ibrahimovic per atacar una defensa que no comptarà amb Vidic, sancionat.

Inter: Julio Cesar; Maicon - Cordova - Chivu - Santon; Muntari - Cambiasso - Zannetti - Stankovic; Adriano - Ibrahimovic.

Manchester: Van der Sar; Brown (o Da Silva) - Ferdinand - Evans - Evra; Scholes - Carrick - Park - Rooney; Cristiano Ronaldo - Berbatov.

Arsenal - Roma

L'Emirates viurà aquesta nit el duel dels romàntics caiguts. Dos equips de capital, Londres i Roma, que porten anys apostant pel bon joc sense resultats especialment destacables i que enguany s'han despenjat de les classificacions nacionals. L'Arsenal presentarà un equip farcit de baixes ofensives (Rossiky, Eduardo, Walcott, Cesc i Adebayor, a més de l'inhabilitat Arshavin) que provarà de trencar l mala ratxa golejadora que arrossega darrerament. Enfront, una Roma que ataca de forma molt semblent, pegant sense ser-hi, on les posicions fixades no existeixen i l'aprofitament d'espais i la combinació són l'arma per sorprendre. La principal amenaça de la Roma vista l'irregularitat de Totti és la bona forma de Baptista. A la medular, Nasri tindrà el seu primer gran desafiament a Europa amb la presència de l'imperial De Rossi davant.


L'única baixa destacable a la Roma és la del lateral Cicinho, lesionat.

Arsenal: Almunia, Sagna - Touré - Gallas - Clichy; Song - Diaby - Nasri - Denilson; Van Persie - Bendtner

Roma: Doni; Motta - Juan - Mexès - Riise; Tonnetto - De Rossi - Aquilani - Taddei; Totti - Baptista

No hay comentarios:

Publicar un comentario