lunes, 2 de marzo de 2009

Tercer títol per al Manchester

La Community Shield, el Mundial de clubs i, ara, la Carling. El Manchester suma el tercer trofeu de la temporada amb diversos suplents al camp i demostra que la seva plantilla no aguanta comparació amb cap altra al món.

Ahir va sortir davant del Tottenham amb Foster, el porter reserva, que va fer un gran partit, O´Shea, Evans, Ferdinand, Evra, Scholes, Gibson (un jove que no va desentonar gent), Ronaldo, Nani, Tévez y Wellbeck (un altre nano que va tenir les seves oportunitats al costat dels grans.

A la banqueta o a la grada hi havia altres 11 jugadors que podrien haver jugar una altra final simultànea amb probabilitats d'èxit: Van der Sar, Rafael Da Silva, Gary Neville, Vidic, Fabio Da Silva, Carrick, Anderson, Park, Fletcher, Rooney i Berbatov.

En 120 minuts de final (temps reglamentari més pròrroga) no es van marcar gols tot i que Lennon va destrossar Evra des de l'extrem dret i Modric va governar bé els contraatacs spurs i el Manchester va confirmar que, tot i uns inicis de temporada dubitatius, el gegant ja s'ha despertat (el Liverpool va tornar a punxar perdent a casa el Boro) i Europa sencera es pregunta qui aturarà aquest fenòmen d'equip.

Classificació de la Premier, jornada 27 (Manchester United amb dos partits menys)

No hay comentarios:

Publicar un comentario