sábado, 14 de marzo de 2009

Hi ha Premier?

Després d'un excel·lent partit de Fernando Torres, el Liverpool ha trencat el malefici de Benítez a Old Trafford i ha passat per sobre del manchester United, del que ja només el separen 4 punts a falta del partit endarrerit amb el Blackburn Rovers dels red devils.

L'United s'ha avançat al marcador amb un gol de Ronaldo de penal fet a Park en ple domini del Liverpool. Els reds no s'han intimidat i han seguit apretant, valents, fins que una errada de Vidic, excepcional durant tota la temporada però caòtic avui, ha deixat sòl Torres davant Van der Sar per empatar el partit. Amb l'1 a 1 al marcador el Manchester només trobava en atac un Rooney molt agressiu que queia a la banda amb molt d'encert davant un Carragher desubical al lateral, posició que ha deixat de dominar. Ronaldo, per la seva banda, s'ha vist secar per Fabio Aurelio i les constants ajudes que havia preparat Benítez, amb un gran Lucas Leiva, substitut avui del lesionat Xabi Alonso.


Just abans del descans Torres ha tornat a aparèixer per habilitar Gerrard a l'espai. Evra ha arribat tard davant la potència del capità red i ha provocat el segon penal del partit, transformat pel mateix Gerrard. Amb la represa el Liverpool ha seguit madurant el partit i Ferguson, desesperat per la inoperància dels seus davanters ha fet un triple canvi: Anderson, Park i Carrick, que no ha aparegut, han deixat lloc a Berbatov, Scholes i Giggs. El Manchester passava a jugar amb quatre defenses, un migcampista i cinc davanters.

Només un minut després, en una pilota llarga, Vidic ha tornat a fallar cometent falta a Gerrard, que marxava sòl. L'àrbitre l'ha expulsat i Fabio aurelio ha transformat la falta de forma brillant. 1 - 3 i l'United amb un home menys, cinc davanters i ni un canvi per fer. amb tot, l'equip no s'ha rendit fins que, en un servei de porteria, Ferdinand no ha atacat la pilotada de Reina, el lateral Dossena s'ha avançat i marcant amb una vaselina preciosa per sobre Van der Sar.

Enllaços:

Els cins gols del partit, cortesia de Rojadirecta.

La prèvia de Marcos López, especialista de la Premier, al seu blog de TVE. Explica molt bé els orígens de la rivalitat entre els dos equips més forts del futbol anglès.

Fotografia: www.sport.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario