lunes, 16 de marzo de 2009

Els Octaus de la Champions: El duel Itália – Anglaterra:

Els sorteus de les grans competicions de vegades tenen casualitats imprevistes, determinades per l’atzar o bé per una estranya predestinació. El cas es que el sorteig de la Champions del desembre va determinar uns octaus de final ben curiosos: Manchester vs Inter de Milà, Chelsea vs Juventus i Arsenal vs Roma. Un enfrontament en tota regla entre les dues millors competicions lliguistes del món. el Calcio Italià contra la Premier anglesa. Els resultats van ser terribles pel Calcio ja que els seus tres equips van caure elminats a la Champions i espectaculars pel futbol anglès que demostra estar en un molt bon moment de forma.

En el Manchester United vs Inter el Manchester va sortir en tromba per la classificació al partit d’anada celebrat a territori anglès, però els del Manchester es van topar amb l’habitual rocositat defensiva dels italians i l’eliminatòria va quedar oberta amb un 0 – 0. A la tornada els anglesos van dominar clarament sobre l’Inter i van aconseguir passar a quarts amb un 0 – 2.

Les coses van ser una mica més mogudes en el Chelsea – Juventus. A l’anada el Chelsea va guanyar amb un solitari 1-0 que ni molt menys decidia l’eliminatòria, però el partit de la tornada va ser molt emocionant. Els italians van començar guanyant amb un 1-0 marcat per Iaquinta, però ben aviat els anglesos van igualar amb gol d’Essen i a partir d’aqui la Juve es va quedar amb inferioritat numèrica després de l’expulsió de Chielini. Finalment va haver-hi un empat (2-2) però el Chelsea es va classificar gràcies a la renda assolida durant l’anada.


Sense Cesc Fábregas i Adebayor a l’Arsenal se li presentava complicada l’eliminatòria, però tot i així va guanyar a Londres per 1 – 0. A la tornada va guanyar la Roma pel mateix resultat que el de l’anada. Amb un 1-1 l’eliminatòria quedava empatada i calia tirar penals... Almunia va parar el penal de Vucinic i aquest fatal error de la Roma li va donar l’eliminatòria a l'Arsenal.Al final els octaus de la Champions es van saldar amb un 3-0 a favor dels anglesos, però no va ser fàcil, als tres equips els va costar molt superar als italians que en cap moment es van donar per vençuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario